header

 

 


kwaliteitsregister
PraktijkkeurmerkNVvP

Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

FITS slippers en huisschoenen

Podotherapie Van Buul biedt u in samenwerking met FITS Footwear op maat gemaakte slippers en huisschoenen op basis van uw eigen 3D gemodelleerde zool. Hieronder vindt u meer informatie omtrent de mogelijkheden. Wilt u meer informatie betreffende de FITS slippers of huisschoenen, neemt u dan contact op via onze contactpagina.

FITS slippers/sandalen

Patiënten met steunzolen hebben vaak moeite om geschikt schoeisel voor de zomer te vinden. Veelal past een podotherapeutische zool namelijk niet in de slipper. Podotherapie Van Buul heeft hiervoor de oplossing: de FITS slipper. Dit is een op maat gemaakte slipper die wordt samengesteld op basis van uw unieke driedimensionale voetafdruk. Zo kunt u ook in de zomer lopen met de aanpassingen die u nodig heeft voor uw voeten, zonder dat u hiervoor dichte schoenen hoeft te dragen.

De FITS slipper/sandaal is verkrijgbaar in diverse modellen en kleurstellingen, voor zowel dames als heren. Voor een volledig overzicht van het aanbod klikt u hier.

FITS FITS

FITS huisschoenen

Uniek! Podotherapie Van Buul biedt u daarnaast een speciaal ontwikkelde huisschoen. Uw 3D aangemeten podotherapeutische zool wordt 1 op 1 verwerkt in dé winterse oplossing voor binnenshuis. Het op maat gemaakte voetbed biedt therapeutische ondersteuning en de huisschoen zorgt ervoor dat u zich comfortabel en vrij kunt bewegen. Voor een volledig overzicht van het aanbod aan FITS huisschoenen klikt u hier.

Comfort Comfort