header

 

 


kwaliteitsregister
PraktijkkeurmerkNVvP

Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Podotherapeut

De Podotherapeut behandelt nagenoeg alle voorkomende klachten aan voeten, knieën, heupen en rug die voortkomen uit het afwijkend functioneren van de voeten. Deze klachten kunnen zowel bij dagelijkse belasting als bij het sporten ontstaan. Podotherapie is een sinds 1982 wettelijk erkend paramedisch beroep.

Veel voorkomende klachten waarvoor u terecht kunt bij de Podotherapeut zijn onder andere:
- Knie-, heup en rugklachten
- Overbelastingsklachten
- Vermoeidheidsklachten
- Sportblessures
- Standsafwijkingen van tenen/nagels
- Nagelproblemen
- Huidproblemen
- Specifieke voetproblemen bij diabetes en reuma

Even voorstellen

Susanne Lemmens-Bartels
Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om me voor te stellen. Mijn naam is Susanne Lemmens-Bartels, podotherapeut sinds 2001 en sinds maart 2021 gespecialiseerd als kinderpodotherapeut. Susanne Lemmens-Bartels

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt zie ik de overname van podotherapiepraktijk van Buul als een interessante nieuwe uitdaging. Eigenlijk net als het beroep podotherapie zelf. Het is elke keer weer een nieuwe uitdaging om de patiënt van pijnklachten af te helpen. De combinatie van contact met mensen, klachten analyseren en het zelf vervaardigen van eventuele hulpmiddelen maakt dat ik dit beroep al 22 jaar met veel enthousiasme uitoefen. Graag zie ik u binnenkort in de praktijk om kennis met u te maken, hopelijk tot snel!